Liljas Chanel

Född 2 maj 2011

E. Zerberus U. Apostrof

Chanelle (2)

En nyfödd Liljas Chanel

Redan på måndag förmiddag märkte jag att det var något på gång med Apostrof där hon gick i hagen. Hon såg allmänt rastlös ut och varje gång hon såg mig sökte hon kontakt. Jag gick ner för att titta på henne. Mjölken hade trängt fram ur juvret. Hon fick komma in i stallet och var väldigt nöjd med det. På eftermiddagen hade inget hänt och vi tog en promenad och hon fick beta en stund. Kl 21 fick hästarna sista målet mat av Hans, allt var lugnt, fortfarande inget. Kl 22 gick jag upp igen. Var då laddad med filt och dator.

Chanelle (6)

Det var absolut inte nödvändigt. Allt var redan klart, Liljas Chanel var framfödd och båda låg fortfarande ner, men säcken hade inte brustit så jag fick skynda mig och ha sönder den så hon skulle få ordentligt med luft. Det var en pigg krabat och skulle upp innan Apostrof rest sig. Efter någon timme stod hon och åt och allt var frid och fröjd.

Chanelle

Efter ca 2 veckor ut och in i hagen, beroende på vädret och många speeder i hagen har hon växt till sig och ser ut att må väldigt bra.

Chanelle

Liljas Chanel ca1mån

Ca 1 månad gammal.

Liljas Chanel tränar på fint efter en väldigt okomplicerad inkörningen. Rakbanejobb, banjobb, provlopp, lastning och resor. Hon har skött sig fantastigt på alla sätt.

lilja

Den 18 oktober går hon sitt premielopp på Färjestad på tiden  1,31,2.

Härligt härligt!!

 Se premieloppet här!!

Spår 5 på volten, 20m efter