«
»


Våren är här

Nu är det verkligen leriga hästars tid!!! Man vet inte om man skall lägga på täcken eller låta dom vara utan.  Kallt på morgonen, varmt på dan. Jag springer i alla fall runt och plockar av frampå dagen när värmen kommer.

Leriga hästar

Och så måste jag poängtera än en gång  min övervakningskamera är absolut ovärderlig. Det skulle alla skaffa sig som har fölston. Det är så skönt att slippa springa upp till stallet mitt i natten så det går inte med ord att beskriva. Än så länge har det varit lugnt med Apostrof men jag vågar inte låta bli att kolla 4-5 gånger per natt. Det känns som det snart är dax nu.

I kväll skall det bli lite spännande. Jag skall massera en hund för första gången. Det är en mastiff, så hon är egentligen som en ponny i storlek och inte så olik hästarna. Efter en  opereration behöver hon få sina muskler uppmjukade och jag skall försöka hjälpa henne och hennes ägare så de kan fortsätta massagen själva.

Comments are closed.