«
»


Första veckan är redan över

Han är helt underbar, den lille killen.

Visst är han underbar

Nu har det redan gått över en vecka sen den lille föddes. Något bra namn har jag inte kommit på än. Det måste ju vara nåt som passar just på honom. Sen var det ju det med ny hingst till Apostrof också. Hon skall betäckas på 30 dygn igen. Eftersom det blev en så rättställd fin kille efter Adams Hall kanske det blir han igen. Skall fundera ett par dagar till.

Bilden jag sände in till Trav och galopp

Denna bild skickade jag in till Trav och Galoppronden. Där kommer det ut massor med bilder på nyfödda föl varje vecka.

Katten Max var i farten under förra helgen också. Den lille kraken orkade bita ihjäl en huggorm på en halv meter. Naturligtvis blev han biten själv också, i benet, men det gick bra som tur var. Det blev telefonkontakt med veterinärer i både Säffle och Karlstad men han åt, drack och låg stilla så han fixade det själv.

100_0586

OTÄCKINGEN!!!!

”Ur Djurens språk”

Huggorm    Vipera berus (orm)

Betrakta världen andligt. Min gåva till dig är att ha en andlig världsbild.

Problem med huggorm-svårigheter med att ta till dig ett allt igenom andligt synsätt. ” Ett andligt sätt att se på världen är inget hot mot din gamla världsbild”, säger huggormen.

Comments are closed.