«
»


Åby start

Jag trodde jag skulle få skriva och berätta att vi fått ett föl här på Hälsokällan, men ack nej. Det låter vänta på sig. Nu ser Apostrof  i alla fall väldigt redo ut så i natt?!? kanske.

I går hade vi en riktigt trevlig tur till Åby. ”Tappen” gjorde sin fösta start sen han kom hit till oss. Tänk vilken skön känsla det var att se denna härliga häst komma ut på banan fräsh och fin med en sån energi och löpglädje. Man blev bara jätteglad av att se honom springa. Stefan Söderkvist kommentar efter värmningen, han körde alltså, var; det var en väldigt glad och pigg häst. Stefan är en otroligt duktig kusk och väldigt sympatisk. Han ser alltid till hästens bästa. Jag såg med en gång när han satte sig upp att han passade perfekt till ”Tappen” som trots sin enegi är en väldigt känslig herre.
När dom körde ut till defilering tog jag hjälmen under armen och gick upp till banan. Det var väldigt nervöst måste jag säga. Jag trodde hjärtat skulle hoppa ur kroppen på mig. Men jag behövde inte oroa mig. ”Tappen” gjorde sitt bästa och kämpade till en 4e plats på nya rekordet 1.17.0 2140m volt. Trots att han fick gå ensam ikapp hästarna som startade 20 m före i 16 tempo och sen sista varvet i dödens kämpade han in i mål. Härligt!! Det bådar gott för framtiden. Resan hem gick fort men trots det hann klockan bli halv 2 innan allt var klart i stallet och jag hoppade i säng.

"Tappen"    "Tappen" och ormvråken

Två som tyckte det var bra att ”Tappen” kom hem var kompisen, katten Max och ormvråken som kom farande så fort han kom ut i hagen.

I morgon skriver jag och berättar om det blev hingst eller sto…..

Comments are closed.